La o lună și jumătate de când a lansat ”Maza”, Inna revine cu o versiune nouă pentru piesă. Artista a filmat varianta live session a melodiei și a urcat clipul pe canalul ei de YouTube. 

Inna este pe val anul acesta și nu stă degeaba deloc. În luna iunie a lansat al treilea videoclip din 2021, ”Maza”, care a adunat aproape 12 milioane de vizualizări până în prezent. Melodia se ascultă deja și în alte țări, iar străinii au descoperit-o cu ajutorul Shazam-ului. Acum, Inna le-a făcut cadou fanilor ei o versiune nouă a piesei. A înregistrat melodia în varianta live session și a filmat tot procesul. 

În urmă cu câteva săptămâni, Inna a fost la mare și a înregistrat versiunea live a piesei într-o locație superbă. Artista și-a luat colegii de trupă și au cântat melodia în incinta unuia dintre cele mai căutate hoteluri de pe litoralul românesc. Cel mai probabil este doar primul live dintr-o serie de proiecte speciale pe care Inna le-a pregătit pentru fanii ei vara aceasta. Ce zici, sună bine versiunea live a melodie?