Inna continuă proiectul summer live session pe care l-a început luna aceasta și a lansat o nouă versiune a melodiei ”De dragul tău”. Artista și-a luat trupa și a plecat la mare pentru a înregistra versiunea live a piesei. 

Dacă până acum a făcut versiuni live session ale pieselor de pe cel mai recent album, de data aceasta Inna a cântat o piesă nelansată încă. ”De dragul tău” este o melodie sensibilă, care va face parte de pe următorul album semnat Inna. Încă nu a fost lansată oficial și nu are parte de videoclip, dar Inna a cântat-o în premieră absolută la Morning ZU, în urmă cu câteva luni. Atunci nu era în varianta finală, dar i-a cucerit pe fanii Innei, care au întrebat când va fi lansată oficial melodia. Inna le-a ascultat dorința și, chiar dacă nu a filmat videoclip, a cântat-o în regim live session și a urcat-o pe canalul ei de YouTube. 

La începutul verii, Inna și-a luat colegii de trupă și au dat o fugă la mare pentru un proiect special. Au înregistrat mai multe piese de pe cel mai recent album al Innei și au lansat deja câteva dintre ele în noua versiune. Artista și-a întrebat fanii care să fie ordinea pieselor și a ținut cont de părerile lor. După ”Maza”, ”Flashbacks”, ”Cool Me Down” și ”It Don't Matter”, a venit rândul melodiei ”De dragul tău” să aibă parte de o versiune nouă. Sună mai bine decât originalul?