După cinci luni și peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube, Inna a revenit cu o versiune nouă pentru piesa ”Flashbacks”. Artista a înregistrat varianta live session și a urcat-o pe canalul ei de YouTube. 

Cea mai apreciată piesă a Innei din 2021 are parte de o versiune nouă. Melodia ”Flashbacks” a fost inclusă pe albumul ”Heartbreaker”, lansat toamna trecută. A fost cea mai de succes melodie de pe album, a cucerit topurile din țări precum Rusia și Ucraina și a intrat în top 50 cele mai căutate melodii pe Shazam la nivel mondial. La aproape jumătate de an de la lansarea videoclipului, Inna a dat o fugă la mare pentru a înregistra o altă versiune a piesei, în regim live session. 

Artista și-a luat colegii de trupă și au cântat melodia în incinta unuia dintre cele mai populare hoteluri de pe litoralul românesc. ”Flashbacks” este a doua lansare din proiectul live session pe care Inna l-a pregătit pentru fanii ei. Prima lansare a avut loc săptămâna trecută și a fost versiunea live pentru piesa ”Maza”. Așa sună ”Flashbacks” în varianta live: