După săptămâni bune în care a fost amânată lansarea, albumul lui Kanye West, așteptat de toți fanii lui, a apărut pe platformele de streaming. Toate bune și frumoase, numai că rapper-ul își acuză casa de producție că a lansat materialul discografic fără acordul lui și că a scos o piesă de pe album.

Kanye West a organizat un concert de promovare a noului album la Chicago și toată lumea a vorbit numai despre asta în weekend. E drept că rapper-ul le-a dat tuturor subiect de discuție, după ce a invitat-o pe scenă, la un moment dat, pe Kim Kardashian, care era îmbrăcată în rochie de mireasă, și au refăcut scena căsătoriei, în fața a mii de oameni. 

Albumul ”Donda” este al zecelea album de studio din cariera rapper-ului, iar Kanye îl promovează de câteva luni bune, însă abia acum a apărut pe piață. În ultimele săptămâni, Kanye a organizat concerte în mai multe orașe din S.U.A. și a cântat piesele de pe album. Acum, ”Donda” este disponibil pe platformele de streaming, dar Kanye își acuză echipa că a lansat albumul fără acordul lui și că a scos piesa ”Jail 2” de pe album. 

”Donda” are 27 de piese și le poți asculta aici: