Maluma și-a ”amenințat” fanii cu o nouă piesă și s-a ținut de cuvânt! Artistul columbian a colaborat cu mexicanii de la Reik și au lansat împreună o piesă perfectă pentru vară, care chiar așa se și intitulează: ”Perfect”. 

La trei ani de când au colaborat pentru prima dată, băieții de la Reik și Maluma și-au unit forțele din nou. Piesa pe care au lansat-o și cu care și-au pus pe jar fanii încă de zilele trecute, dându-le indicii pe rețelele de socializare se numește ”Perfect” și este o combinație perfectă de latino și reggaeton. Băieții au filmat un videoclip pe măsură, plin de culoare, pentru care s-au întâlnit la Miami. Mexicanii de la Reik și Maluma nu sunt la prima ”abatere”: s-au mai întâlnit în urmă cu trei ani, pentru piesa ”Amigos con Derechos”, care are peste jumătate de miliard de vizualizări pe YouTube. 

Maluma nu l-a iertat nici acum pe Neymar pentru că i-a ”furat” iubita. Cum s-a dat de gol?

După <<Amigos con Derechos>>, canalul de comunicare a fost deschis. Avem un prieten comun, producător, care a ascultat piesa la care lucram noi și, fără să știm, i-a arătat-o lui Maluma și i-a plăcut la nebunie. Ne-a sunat imediat și am fost cât se poate de încântați. Cred că rezultatul vorbește de la sine și arată că formăm o echipă nemaipomenită. Este o melodie foarte diferită de prima noastră colaborare. Este un cântec de dragoste, ar putea fi considerat chiar o baladă dacă nu ar avea ritmurile pe care le are”, a declarat Jesus Navarro de la Reik.