2021 a fost anul celor de la 3 Sud Est. Piesa lor în colaborare cu Andra s-a menținut pe cele mai bune poziții din topuri și se laudă cu 51 de milioane de vizualizări pe Youtube. Acum, băieții au lansat „De-ar vorbi inima”, prima lor piesă din 2022 și speră să se bucure de același succes. 

3 Sud Est cântă și îi încântă pe fanii lor de 25 de ani. Pentru a marca un moment atât de important, Laurențiu, Viorel și Mihai au decis să le mulțumească fanilor într-un mod unic și cum puteau face asta mai bine decât prin lansarea unei piese? „De-ar vorbi inima” este compusă de Laurențiu Duță și vine la pachet cu un videoclip realizat de Kobzzon.

„2022 este și anul în care trupa 3 Sud Est împlinește 25 de ani, o perioadă în care muzica a fost cea care ne-a unit. În tot acest timp, am cântat împreună cu toți cei care ne-au iubit de-a lungul timpului. <<De-ar vorbi inima>> este primul cadou pe care îl oferim fanilor noștri. Sperăm ca piesa să ajungă la sufletele lor și să o cântam împreună în concertele pe care le vom susține în acest an", a declarat Laurențiu Duță.