În timp ce ”Peaches” se apropie de 400 de milioane de vizualizări și ”Stay”, feat-ul cu The Kid Laroi, domină în continuare topurile muzicale, Justin Bieber se pregătește să lanseze un nou videoclip și și-a făcut deja fanii curioși cu un teaser. 

Justin Bieber nu stă degeaba deloc. Artistul a lansat la începutul anului albumul ”Justice”, iar prima piesă pe care a promovat-o s-a bucurat de un real succes. ”Peaches” s-a auzit în heavy rotation la radio și a ajuns pe primele poziții în Billboard Hot 100, cel mai relevant top muzical. A urmat apoi colaborarea cu The Kid Laroi, care s-a bucurat de un succes similar. Acum, Justin Bieber pregătește videoclip pentru încă o melodie extrasă de pe albumul ”Justice” și a postat deja un teaser pe Instagram. 

Următoarul videoclip pe care îl va lansa cântărețul canadian va fi pentru melodia ”Ghost”. Justin a dat indicii că va fi următoarea promovată atunci când a ales să o cânte la Video Music Awards anul acesta și a fost foarte bine primită de către fani. Piesa are un sound puternic și un mesaj care te prinde de la prima ascultare. Biebs nu a dezvăluit când va lansa videoclipul, dar cei care îl urmăresc așteaptă cu sufletul la gură să apară vizualul. 

Așa sună piesa, în caz că nu ai auzit-o deja: