Jessie Reyez lansează o nouă piesă în colaborare cu Eminem, intitulată "Coffin" și care nu vine la pachet cu un videoclip.

Artista a mai colaborat cu Eminem și pentru piesele "Good Guy" și "Nice Guy". "Coffin" face parte de pe debut al cântăreței, "Before Love Came To Kill Us" și vorbește despre o iubire ce te macină pe dinăuntru, dar de care ești dependent.

"Premisa de la care am pornit atunci când am început să înregistrez albumul a fost să creez ceva care să-i facă pe oameni să se gândească la efemeritatea lor. Acum mi se pare că e o piesă tematică pentru ceea se se întâmplă. Am cerut sfatul celor din jur (în legătură cu lansarea albumului); feedback-ul general a fost: "las-o baltă". Am pus totul în albumul ăsta, l-am scos chiar și de la secțiunea de precomenzi (PS: Trebuie să-l comandați din nou) pentru a face modificări, astfel încât să mă asigur că sunt mândră de el - nu pentru casa de discuri, nu pentru managerul meu - pentru mine. Așa că am făcut modificările pe care le-am simțit. Dacă mâine se termină totul și vine sfârșitul, măcar știu că arta mea a fost autentică", a scris Jessie Reyez pe Instagram. 

I-ai dat play?