Jennifer Lopez are rolul principal în una dintre cele mai așteptat comedii romantice de anul viitor. ”Marry me” o aduce pe divă în prim plan, alături de Maluma și Owen Wilson. JLo nu s-a rezumat doar la actorie, ci a lansat și câteva piese pentru coloana sonoră, iar prima dintre ele este aici. 

Comedia romantică ”Marry me” se pare că a fost urmărită de ghinion mult timp. Producția care îi are în rolurile principale pe Maluma și pe Jennifer Lopez a fost anulată inițial din cauza pandemiei de Covid și reprogramată pentru apariție în luna mai 2021. Producătorii se pare că s-au răzgândit din nou și au mutat data lansării filmului în februarie 2022, în weekend-ul de Valentine's Day.

Maluma baby și Jenny from the block se pare că rezonează foarte bine, iar chimia dintre ei i-a făcut să lanseze chiar și piese împreună. ”Pa' Ti” și ”Lonely” nu sunt singurele piese pe care le-au lansat cei doi. Maluma și JLo au multe surprize pentru fani, iar pe coloana sonoră a filmului ”Marry me” vor mai fi încă trei piese cântate de cei doi.