”Moșule, ce tânăr ești” sună la fel de bine și după 20 de ani. André și Iuliana Beregoi și-au unit vocile și au readus la viață una dintre cele mai consacrate piese din sezonul de iarnă.

André surprinde publicul cu o super colaborare înainte de Sărbători! Trupa lansează împreună cu Iuliana Beregoi versiunea reinterpretată a hitului „Moșule, ce tânăr ești” (Noapte de vis). Single-ul păstrează celebrul refren ce a consacrat trupa fenomen și vine cu un sound și o producție fresh.

André s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul „Liberă la mare” și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André, ce înseamnă nu mai puțin de șapte albume lansate, cinci discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate. Mai mult decât atât, în primii patru ani, André a reușit să vândă 1.500.000 de unități, performanță ce nu a fost egalată de alte trupe românești.