INNA este una dintre artistele care nu iau niciodată pauză. Chiar dacă se relaxează departe de casă, INNA nu a uitat niciodată de fanii ei, așa că a îmbinat utilul cu plăcutul. Artista tocmai ce a lansat ”UP”, o piesă care o reprezintă în totalitate.

INNA și-a anunțat fanii acum câteva săptâmâni că le pregătește o surpriză, așa că a scos asul din mânecă. Artista a lansat ”UP”, piesă ce vine la pachet cu un videoclip inedit ce îmbină realitatea cu elemente virtuale. Ca de obicei, INNA a lucrat cu gașca ei de prieteni pentru această piesă. Versurile sunt scrise în totalitate de Minelli, iar muzica aparține lui Sebastian Barac, Marcel Botezan, INNA și Sickotoy.

Recent, INNA și-a făcut debutul și în industria fashion și a lansat o colecție de haine în colaborare cu o platformă celebră de e-shopping de la noi. INNA x About You conține peste 40 de articole, de la căciuli, la bustiere, rochii, încălțăminte și accesorii. ”Prima colecție a artistei cu ABOUT YOU este inspirată din lumea Tarot și fascinația ei pentru lumea astrală. Simbolurile șarpelui, a soarelui, a lunii sau mandalele au devenit imprimeuri care transformă orice piesă basic într-un must-have. Noi deja ne-am îndrăgostit de această colecție! Am citit în cărți că o vei face și tu.” este mesajul de pe About You.