După ce și-a pus fanii pe jar cu tot felul de postări enigmatice, toate având același laitmotiv - ”până când” - Smiley a lansat, în sfârșit, piesa cu același nume. Melodia are un mesaj puternic, un sound ușor diferit față de piesele anterioare ale lui Smiley și un videoclip pe măsură.

Smiley știe că toamna se numără hiturile și a lansat o melodie nouă, pe care a promovat-o intens pe rețelele de socializare în ultimele zile. Primele indicii au apărut în urmă cu mai bine de o săptămână, sub forma unor postări în care se repeta aceeași întrebare retorică: ”Până când?” Apoi a început să apară aceeași întrebare și pe conturile de Instagram ale altor artiști din gașca HaHaHa: Feli, Jo, Cabron sau Sore. Melodia a apărut pe YouTube și are un mesaj foarte puternic: ”Până când o să mai suferim pe pământ?/ Uite cum suflete plâng, că nu mai știu până când e prea mult”. 

Smiley se poate lăuda că a avut un an excelent, din toate punctele de vedere. A lansat trei melodii solo în 2021 (”Până la tine”, ”Noi doi și noaptea” și acum ”Până când”) și două featuring-uri (”Rita”, alături de Connect-R și ”Lasă inima să zbiere”, în colaborare cu Killa Fonic) și a început să producă o emisiune online: ”8, 8 și ceva, FIX” apare pe canalul lui de YouTube. Pe plan personal a fost, probabil, cel mai bun an din viața lui: în luna martie, Gina Pistol l-a făcut tătic, iar minunea pe nume Josephine le umple inimile de bucurie în fiecare secundă. 

Așa sună pariul muzical al lui Smiley pentru toamna aceasta: