Chiar dacă e tătic cu normă întreagă, Smiley e mai activ ca niciodată pe plan muzical. La doar o lună după ce a lansat melodia dedicată fiicei lui, ”Până la tine”, artistul a revenit cu o piesă nouă. ”Noi doi și noaptea” este pariul lui Smiley pentru primăvara aceasta și sună într-un mare, mare fel. 

”Noi doi și noaptea” este melodia pentru care Smiley le-a cerut ajutorul fanilor lui înainte de a o finaliza. Artistul a postat pe Instagram, în urmă cu câteva zile, un mesaj prin care le cerea celor care îl urmăresc să îi dea sugestii pentru ultimele versuri din piesă. Prietenii (chiar și cei virtuali) la nevoie se cunosc, iar ei i-au sărit imediat în ajutor. Apoi, Smiley s-a bazat tot pe ei pentru a alege titlul piesei. A primit zeci de sugestii, dintre care două au rămas pe lista scurtă: ”Noi doi și noaptea” și ”Iubesc senzația”. Follow-erii lui Smiley și-au votat favorita, iar câștigătoare la puncte a fost prima variantă. 

Smiley a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor fanilor: când o va arăta pe micuța Josephine?

Melodia are un mesaj sensibil, așa cum ne-a obișnuit deja Smiley și un sound extrem de catchy. Responsabili atât pentru versuri, cât și pentru muzică, sunt Smiley și Dorian Micu, iar Șerban Cazan și-a pus amprenta asupra producției. Smiley a promis că va lansa câte o melodie nouă în fiecare lună și se ține de cuvânt. Piesa vine la o lună și jumătate după ”Până la tine”, melodia pe care i-a dedicat-o fetiței lui, la scurt timp după ce aceasta a venit pe lume. 

Așa sună ”Noi doi și noaptea”: