MIRA și-a luat bandul și au dat o fugă până într-o pădure din apropierea Bucureștiului. Motivul?! Pentru a înregistra varianta live a piesei ”Cheia inimii mele”.

Mira și-a făcut deja un obicei din a lansa variante live pentru piesele ei de succes. După ce a dominat topurile săptămâni la rând și a fost difuzată de zeci de ori pe zi la radio, ”Cheia inimii mele” are acum variantă live. Mira are la activ zeci de piese care au ajuns la inimile fanilor, drept dovadă fiind milioanele de vizualizări pe care aceasta le are pe canalul de Youtube. Mira a făcut parte, pentru o perioadă, din proiectul DJ Project alături de care a lansat piesa ”Inimă nebună”, iar ”Cheia inimii mele” s-a dorit a fi o continuare a piesei de zeci de milioane de vizualizări

”Am lansat noua piesă alături de @djproject.official așa ca dați repede o ascultare și spuneti-ne părerea voastră într-un comentariu pe YouTube, dacă va place și are același parcurs ca și “Inimă nebună” ❤️‍🔥 a scris Mira pe Instagram la momentul lansării piesei.