Unde pune Bieber vocea, piesa nu are cum să nu fie hit. Artistul a fost mereu adeptul colaborărilor cu nume care promit mult în industria muzicală. Este și cazuol lui Don Toliver care se poate lăuda cu deja cu hit semnat alături de Justin.

„Honest” este cea mai recentă piesă în care fanii pot auzi vocea lui Justin Bieber. Biebs a fost mereu deschis la provocări și nu a zis niciodată „nu” unui nou stil muzical. De-a lungul carierei, acesta s-a reinventat constant, iar acum a revenit cu o piesă care, clar, îl scoate din zona lui de confort.

Recent,  Justin Bieber a primit o veste excelentă: are 10 piesei care au depășit pragul de un miliard de ascultări pe Spotify. Este vorba despre „Sorry”, „Stay”, „Despacito”, „What do you mean”, „Peaches”, „Love yourself”, „Let me love you”, „I’m the one”, „I Don’t Care” și „Cold Water”.  Peste 83 de milioane de utilizatori ascultă, în medie, în fiecare lună muzica artistului canadian. E drept că mare parte din succes se datorează albumului ”Justice”, lansat în luna martie anul trecut. Fanii lui Biebs încă nu s-au săturat de piesele de pe album și le dau play în număr de zeci de milioane, în fiecare lună. 

La finalul anului trecut, Bieber era liderul absolut și i-a depășit cu mult pe alți colegi de breaslă în ceea ce privește ascultările pe Spotify. Pe locul al doilea ca medie lunară de stream-uri se afla The Weeknd, cu 74.5 milioane, iar pe locul trei - Ed Sheeran, cu 72.4 milioane.