Când două legende ale muzicii își unesc forțele, rezultatul nu are cum să nu fie unul wow! Martin Garrix, Bono și The Edge au bătut palma și au lansat imnul Campionatului de Fotbal de anul acesta.

Martin Garrix, Bono și The Edge sunt la un pas de a fi lansat piesa anului. Legendara trupă și celebrul DJ colaborează pentru prima dată și au scos din studioul de înregistrări ”We Are The People We’ve Been Waiting”, inmul oficial Euro 2020. Anul trecut, Euro 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de Coronavirus, dar anul acesta, Garrix, Bono și The Edge au fost mai norocoși și au putut lansa piesa. 

”Au vorbit de câteva ori, iar acum sunt deja în Londra, unde filmează clipul piesei. Sunt nerăbdători ca totul să fie gata și fanii să se poată bucura de munca lor.”, a declarat acum câteva săptămâni o sursă pentru The Sun.

Anul acesta, Martin va avea în sfârșit ocazia să compună imnul Campionatului de Fotbal, după ce propunerea către el a fost lansată din octombrie 2019. Campionatul de Fotbal de anul acesta va începe în iunie 2021, va avea 24 de țări competitive, iar finala se va juca pe stadionul Wembley în Londra.