Irina Rimes a făcut echipă cu Jah Khalib și au lansat în urmă cu aproape două săptămâni o piesă nouă. ”Навсегда” este prima melodie în limba rusă pe care și-a pus amprenta Irina Rimes, iar acum a apărut și videoclipul. 

Irina Rimes e plină de surprize și a lansat, pe 10 septembrie, prima piesă în limba rusă din cariera ei. ”Навсегда” s-ar traduce în română prin ”Pentru totdeauna” și i-a cucerit pe fani de la prima ascultare. Chiar dacă urmăritorii Irinei din România nu înțeleg versurile, melodia este atât de catchy încât nu mai contează că nu înțelegi mesajul. Artista de peste Prut a colaborat cu Jah Khalib, un cântăreț originar din Kazahstan, iar vocile lor sună foarte bine împreună. La aproape două săptămâni de când a apărut piesa pe YouTube, cei doi au lansat și videoclipul oficial. 

Vizualul spune o poveste în sine și pare o secvență ruptă dintr-un film suprarealist. Irina Rimes a schimbat câteva ținute extravagante la filmări și a purtat și un accesoriu inedit, dar mai bine te lăsăm pe tine să dai play videoclipului și să vezi despre ce e vorba. 

Anul 2021 a fost unul excelent pentru Irina Rimes până acum. Artista și-a împărțit timpul între România și Franța, acolo unde locuiește iubitul ei, și între muzică și vacanțe. Și-a pus semnătura pe piese lansate de Andra, Antonia și Iuliana Beregoi anul acesta, dar a lansat și ea o melodie nouă, în luna mai. ”N-avem timp” se apropie de 10 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost foarte bine primită de fanii Irinei. Cântăreața a lucrat și la un album nou, intitulat ”Acasă”, pe care plănuiește să îl lanseze în lunile următoare. Până atunci, așa arată videoclipul la care a lucrat în ultima vreme: