Demi Lovato a început anul cu dreptul, dar și cu multe mărturisiri despre viața ei pe care nu mulți fani le știau până acum. Artista și-a lansat prorpiul documentar care a venit la pachet și cu piese noi, iar printre cele mai așteptate a fost colaborarea cu Ariana Grande.

Gata cu așteptarea fanilor lui Demi Lovato! Artista a lansat ”Meet him last night”, piesa pentru care a coloborat cu Ariana Grande. Demi își dorea de foarte mult timp să colaboreze cu Ariana și se pare că dorința ei a devenit realitate. Artista a pregătit un documentar special pentru fani și a recunoscut că anul acesta va fi unul foarte productiv în materie de muzică.

#StoryTime. Demi Lovato a anunțat că este pansexuală. Artista are de gând să adopte și un copil

Cei care au urmărit postările lui Demi din ultima perioadă, sigur și-au dat seama că documentarul este unul destul de dureros pentru Demi, mai ales că aceasta vorbește despre unele dintre cele mai grele episoade din viața ei: violul și dependența de droguri. 

”Îmi place că am o astfel de prietenie cu Ariana Grande. Într-o industrie în care suntem într-o continuă competiție, să găsești o astfel de conexiune este dificil”, declara în 2020 Demi într-un interviu pentru Harper’s Bazaar.