Îți era dor de o melodie latino, cântată de o trupă de la noi? wait no more, pentru că Mandinga a lansat o piesă numai bună de ascultat și de pus pe repeat weekend-ul acesta. ”No Tengo Dinero” este pariul lor pentru primăvara aceasta și are mari șanse să ajungă hit. 

Mandinga a lansat o piesă cu un sound care te prinde de la prima ascultare, dar si cu un mesaj pe care nu ai cum să îl treci cu vederea. ”Piesa are la bază o poveste reală a zilelor noastre, în care suntem prea focusați pe lucruri materiale fără importanță și uităm de iubire. Sperăm să vă placă, la fel de mult cum ne place și nouă”, au scris cei de la Mandinga pe Facebook, în descrierea piesei. 

Melodia a fost produsă în studioul Fly Records, iar Tudor Ionescu și-a pus amprenta atât asupra versurilor, cât și a liniei melodice. ”No Tengo Dinero” vine la șase luni de la colaborarea dintre Mandinga și Connect-R, pentru piesa ”Celosa” și la trei luni după feat-ul cu Nosfe, pentru ”Macho Man”. Între timp, Mandinga a mai lansat cover-uri sau remake-uri în varianta salsa pentru piese cunoscute, iar acum a venit momentul pentru încă o melodie proprie. Sună bine?