David Ciente și Irina Rimes au lansat "Ielele", o piesă antrenantă cu un videoclip desprins din concertul RedBull Sound Clash 2022.

Cei doi artiști au debutat piesa "Ielele", alături de invitații speciali Surorile Osoianu și Damian Drăghici, în cadrul RedBull Sound Clash 2022. Interpretarea a stârnit un val de reacții pozitive pe rețelele sociale, astfel că Irina s-a gândit să lanseze piesa și în mod oficial.

"Înseamnă foarte mult pentru mine această lansare, o aștept de foarte mult timp. Totodată, sunt foarte recunoscător pentru implicarea și susținerea pe care am primit-o în această noua direcție din partea Irinei, un artist complex, complet și, totodată, un prieten foarte drag. Tot ce plănuim să lansăm vine dintr-un loc de pace, sincer și vine aproape involuntar", a spus David Ciente.

Irina Rimes a declarat: „Piesa asta a apărut acum un an, într-o joacă, într-o dorință de a ne îndepărta de ceea ce facem de obicei, de a ne lăsa cum ne duce valul inspirației, fără să încercăm să alteram sesiunea cu cerințele pieței, îndepărtându-ne de la ideea de a face un hit sau măcar o piesă comercială. Așa s-a născut piesa asta și un proiect întreg pe care abia așteptăm să-l prezentam publicului larg".

Pe lângă piesă "Ielele", cei doi artiști pregătesc și alte colaborări, dar și un moment live în cadrul Electric Castle, pe 15 iulie.