Așteptarea a ajuns la final pentru toți fanii Irinei Rimes. Artista le-a promis acum câteva zile că va lansa varianta în română a piesei ”Navsegda”, iar colaborarea este una de milioane de vizualizări.

Irina s-a jucat pe Instagram și i-a provocat pe toți cei care o urmăresc să ghicească alături de cine va lansa următoarea piesă. Fanii Irinei au crezut că aceasta va colabora cu Killa Fonic, dar au fost și unii care au ghicit. De data asta, Irina semnează un nou hit alături de nimeni altul decât Grasu XXL.

”Piesa inițială a fost scrisă în limba rusă pe versurile Darei, pe care eu le-am pus pe muzică, ai ieșit o piesa atât de frumoasă încât ne-am gândit să o facem și în limba română, @alexcotoi a trimis-o lui @blanadeurs să o asculte și s-a legat totul foarte rapid. Există piese la care trebuie să te chinui să le bagi într-o zonă sau să le scoți dintr-o zonă, să faci strategii de promovare sau pur și simplu să ai emoții ce se va întâmpla cu piesa în chestiune, dar pentru piesa asta totul a mers ca pe roate. Totul s-a întâmplat atât de natural și neforțat încât mă bucur că a apărut ca să ne facă, cel puțin nouă, viața mai frumoasă.”, a scris Irina.

P.S Vei face o obsesie pentru ea!