Ioana Ignat le-a oferit deja fanilor cadoul pentru sărbătorile de iarnă. Artista a lansat „Se deschide Cerul”, o piesă perfectă pentru atmosfera de iarnă care nu trebuie să îți lipsească din playlist.

Piesa a fost scrisă și compusă de Alina Manolache, iar de producția acesteia s-au ocupat Vlad Măzărel și Dan Healy, în studiourile GreenEye Music. "Se deschide Cerul" începe cu note de pian si vioară, cărora li se alătură vocea inconfundabilă a Ioanei.

Ioanei îi merge foarte bine și pe plan sentimental. Artista le-a făcut cunoștință urmăritorilor cu noul ei iubit și cu siguranță pentru mulți este o prezență cunoscută. Se pare că Ioana și Sebastian Dobrincu, tânărul milionar din Silicon Valley au depășit friend zone-ul și partea profesională, iar acum formează cel mai fresh cuplu de la noi.

Ioana și Sebastian au lansat la începutul anului piesa ”Inimă naivă”, iar fanii au început să bănuiască încă de pe atunci că între cei doi este mai mult decât o simplă prietenie, mai ales că Sebastian s-a despărțit de Mimi, celebra vloggeriță.