Cardi B începe anul în forță și lansează ”Up”, o piesă pe care a promovat-o pe social media în ultimele zile. Cardi e mega-sexy în videoclip, așa cum ne-a obișnuit deja. 

Cardi B le-a dat indicii fanilor pe Instagram că urmează să lanseze o nouă piesă. A promovat-o cu câteva imagini extrem de sexy, în care a arătat aproape tot. Cardi s-a afișat pe social media dezbrăcată, cu corpul acoperit doar de accesorii lipite direct pe piele. Pentru videoclipul piesei ”Up”, Cardi a schimbat mai multe ținute și a încercat look-uri foarte variate: de la brunet la blond și înapoi la brunet. Artista nu se dezminte și apare în câteva cadre complet goală, doar cu câteva bucăți de folie transparentă care îi acoperă corpul. Cireașa de pe tort abia acum vine: artista se sărută pasional cu o dansatoare într-unul dintre cadre. 

Cântăreața descrie noua piesă ca fiind ”more gangsta, more cocky” și începe videoclipul cu un mesaj clar pentru anul care tocmai s-a încheiat: RIP 2020. Piesa ”Up” vine după aproape jumătate de an de la colaborarea lui Cardi cu Megan Thee Stallion. Videoclipul ”WAP”, care le-a adus succesul și despre care Cardi a spus că a costat un milion de dolari, a adunat 335 de milioane de vizualizări pe YouTube.