Poate că pentru unii pare ușor să ajungi în Billboard, dar ca să te menții acolo este mult mai greu. Cei doi artiști care au ajuns acum pe prima poziție din top nu sunt la prima colaborare și sunt și obișnuiți cu locurile fruntașe. Atât împreună, cât și separat, cei doi cuceresc top după top.

Ariana Grande și The Weeknd au colaborat din nou și au lansat remixul ”Save your tears”. Piesa pare a fi un loz câștigător, având în vedere că în doar o săptămână de la lansare a ocupat prima poziție în topul Billboard Hot 100. Piesa originală “Save Your Tears” a apărut în 2020, fiind inclusă pe albumul “After Hours”de la The Weeknd. 

Este a șasea oară când The Weeknd și Ariana Grande reușesc să ajungă cu o piesă pe primul loc în Billboard Hot 100. The Weeknd a mai avut pe prima poziție piesele "Can't Feel My Face", "The Hills", "Starboy" feat. Daft Punk, "Heartless", "Blinding Lights". Ariana Grande nu stă nici ea deloc rău la capitolul piese no.1. "Thank U Next", "7 Rings", "Stuck With U" cu Justin Bieber, "Rain on Me", cu Lady Gaga și "Positions" au fost piese care i-au adus artistei laudele primului loc din Billboard Hot 100.

Ariana Grande și The Weeknd au mai colaborat și în trecut pentru ”Love me harder”, piesă lansată acum 6 ani și care are 705 milioane de vizualizări pe Youtube. Atât Ariana, cât și The Weeknd au colaborat cu Doja Cat, iar asta nu poate decât să sublinieze faptul că cei doi artiști au gusturi foarte bune.