La o lună de la lansarea piesei ”La nesfârșit”, The Motans revine cu o surpriză pentru fanii. Denis și băieții au lansat ”În golul tău” și poate fi pusă în playlist lângă celelalte piese sensibile semnate de ei.

Aproape că ne și întrebam când mai lansează The Motans piesă nouă. Momentul mult așteptat este aici, iar piesa ”În golul tău” este deja disponibilă pe platformele de streaming.

Denis este un artist căruia nu îi place să își expună viața. Piesele vorbesc de cele mai multe ori în locul lui. ”În golul tău” a fost scrisă și compusă de către Denis Roabeș, iar muzica îi aparține artistului și lui Alexandru Cotoi, cel căruia îi revin meritele și pentru producție.

”Mulțumiri speciale lui Cristian Ilișuan și Carla's Dreams pentru gânduri frumoase și sfaturi bune la momentul potrivit.”, a scris Denis pe canalul de Youtube.

„După trei zile de filmat intens alături de unii dintre cei mai talentați oameni, pot spune că sunt mai mult decât fericit de ceea ce am reușit să realizăm împreună. Am stat o noapte întreagă în frig filmând unele dintre cele mai cinematice cadre pe care le-am filmat în tot acest timp de când mă bucur de muzică alături de voi. Este incredibil cum, atunci când există pasiune, munca și tot greul se transpune în lucruri atât de frumoase.

Și credeți-mă, toate acestea nu ar fi fost posibile astăzi dacă nu aveam alături de mine pe set atâția oameni faini: Ionuț Trandafir, omul care s-a ocupat de regie, Alexandru Mureșan DOP-ul acestui proiect, Loops Production – oamenii care au reușit să transforme o idee artistică într-un videoclip fix cum mi-am imaginat și, bineînțeles, echipa Global Records care reușește întotdeauna să facă imposibilul posibil. Sper ca tot proiectul pe care voi îl vedeți acum să vă placă și să vă poarte în lumea mea în același mod în care oamenii aceștia au reușit să o facă cu întreg conceptul.” a spus Denis.