Post Malone a început vara cum nici nu se putea mai bine. Artistul a lansat albumul „Twelve carrat toothache”, iar una dintre cele mai așteptate piese a fost „I like you”, o colaborare cu Doja Cat.

Post Malone este pregătit să ia cu asalt toate topurile, mai ales că piesa „I like you” este o colaborare cu una dintre cele mai în vogă artistei de la momentul actual. Posty și Doja Cat au intrat în studioul de înregistrări, iar rezultatul este, așa cum era de așteptat, unul wow.

Post Malone a lansat album nou anul acesta, al cărui nume face referire la dantura lui care a creat un val de reacții în online și nu numai. În urmă cu ceva timp, Posty s-a inspirat de la colegul lui, Lil Uzi Vert, doar că nu și-a pus diamantele în frunte, ci pe dinți. Post Malone a decis ca în anul acesta să fie mai prețios ca niciodată și i-a reușit. Noua ”achiziție” a acestuia l-a costat nici mai mult, nici mai puțin de 1,6 milioane de dolari.

O astfel de operă de artă nu putea fi realizată de orice dentist, așa că Post Malone a mers pe mâna celor mai buni. De dantura de milioane de dolari s-au ocupat Thomas Connelly, un dentist al celebrităților și Naoki Hayashi.

”Cu un zâmbet care pune la vedere o lucrare în porțelan natural și doi canini încrustați cu diamante de 12 carate, Post Malone are acum un zâmbet de 1 milion de dolari la propriu!”, a scris Connelly pe Instagram.