Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că rapperița Cardi B adoră să fie senzuală în videoclipuri. Cardi a continuat povestea din ”WAP”, iar de data asta, colaborarea ei cu Normani are un videoclip super hot!

Normani și Cardi B își arată the wild side! Cele două artiste și-au unit vocile și talentul, iar rezultatul este unul cât se poate de hot! ”West side” se bucură de un videoclip care se va juca cu imaginația fanilor, fix așa cum și-au obișnuit artistele publicul.

Au trecut aproape doi ani de când Normani a lansat ”Motivation”, iar de data asta a revenit cu o piesă și un videoclip care pune accentul pe body-ody-ody. Fosta membră Fifth Harmony se pare că are mulți ași în mânecă, iar colaborarea cu Cardi B pentru ”West side” este doar unul dintre ele. 

La sfârșitul lunii trecute, Cardi a urcat pe scena BET Awards alături de Migos, trupa din care face parte Offset și toți au putut observa burtica de gravidă. După momentul live, Cardi a urcat și o poză pe Instagram de la un shooting în descrierea căreia a scris ”#2” și l-a etichetat pe iubitul ei, Offset.