Selena Gomez și-a descoperit o nouă pasiune. Artista adoră să cânte în limba spaniolă și trebuie să recunoaștem că îi iese de minune. Acum, Selena și-a unit forțele cu artistul latino Camilo și au lansat ”999”.

Selena Gomez bifează încă o colaborare de succes și încă o piesă în limba latino. ”999” a fost compusă de Edgar Barrera, câștigător al Premiilor Grammy și de Camilo. Despre această colaborare, Selena a declarat că: ”Camilo este un compozitor și un artist care își pune sufletul pe tavă, iar asta m-a ajutat să stabilesc imediat o conexiune cu el. Sunt foarte încântată de această colaborare.”

Și Camilo a avut numai cuvinte de laudă la adresa Selenei. ”Să lucrez cu Selena este o adevărată onoare și un moment huge în cariera mea. De la început, ”999” a fost scris cu gândul la vocea ei, iar piesa nu ar fi existat dacă nu mi-aș fi dorit demult o colaborare cu ea. Sunt foarte încântat și înseamnă foarte mult pentru mine că am lansat piesa asta alături de un artist pe care îl respect și îl urmăresc de atâta timp.”