Amna nu și-a lăsat fanii să aștepte prea mult după o nouă piesă. Artista s-a ținut de cuvânt și a lansat ”Tu, tu, tu”, o piesă pe care o dedică tuturor îndrăgostiților.

Amna este una dintre artistele care nu iau niciodată pauză de la muzică. Artista a avut un an plin, a fost în Dominicană, iar apoi a fost depistată pozitiv Coronavirus, dar indiferent de situație, nu poate renunța la marea ei pasiune, muzica. 

Amna și-a anunțat deja fanii din online că le pregătește o surpriză, iar la prima oră a dimineții a postat piesa pe pagina de Facebook. Artista a primit feedback pozitiv în secțiunea de comentarii, ceea ce înseamnă că fanii așteptau demult o piesă nouă semnată de Amna.

”Vara aceasta am adunat o mulțime de amintiri și am trăit momente imprevizibile, iar amintirile sunt împărtășite cel mai bine prin muzică. "Tu, tu, tu" este pentru toți îndrăgostiții care au trăit o poveste de iubire pasională. Sper să ajungă la voi, să pătrundă în inimile voastre și să vă aducă o stare super bună”, a scris Amna pe Instagram.