Maluma nu ia pauză deloc. Artistul a promis că va reveni cu muzică nouă și s-a ținut de cuvânt. Deși este ocupat cu a doua parte a turneului „Papi Juancho”, Maluma a lansat un album nou, dar și un videoclip pentru piesa „Tsunami”.

Maluma le-a pregătit fanilor una dintre cele mai frumoase surprinze. Artistul latino s-a jucat puțin cu răbdarea lor și, în timp ce unii așteptau o singură piesă, Papi Juacho a revenit cu un album întreg. „The love and sex tapes” vine la mai bine de un an de când Maluma a lansat „7DJ”, album pe care l-a promovat constant în show-urile lui.

„The love and sex tapes” conține opt piese, iar „Tsunami” se bucură deja de videoclip. Coperta albumului nu este deloc una întâmplătoare. Încă de acum câteva luni, Pretty Boy a devenit stăpânul unui cane corso și, așa cum știu toți fanii lui, Maluma este înnebunit după animale. Artistul și-a făcut pe comandă un colier masiv încrustat cu diamante și se pare că tot patruperdul lui este și pe coperta albumului.

 

 

Maluma a încheiat turneul european

Anul acesta, Maluma și-a promovat unul dintre cele mai de succes albume ale sale. „Papi Juacho” a fost sărbătorit cu un turneu mondial care a inclus și Europa. Pretty boy a adunat milioane de fani în unele dintre cele mai importante orașe, printre care și București.

Acum, după două luni de zbor non-stop și concerte pe bandă rulantă, Maluma a încheiat „Papi Juacho Europe Tour”. Artistul s-a retras în Medellin, dar nu înainte de a le mulțumi fanilor pentru tot.

„Vă mulțumesc pentru dragostea voastră! Concertele din Europa au fost un real succes, de la început, până la final. 15 concerte, 12 orașe și milioane de fani. Voi sunteți motorul carierei mele și mulțumită vouă am ajuns aici. Papi Juacho Europe Tour va rămâne în istorie drept un adevărat succes, datorită vouă. Ne vom revedea curând! Asta merge mai departe”, a transmis Maluma.

 

Hot and fresh! Maluma a lansat „Tsunami”, un videoclip pe care l-a regizat chiar el
Hepta