Roxen este de neoprit. Artista a bifat una dintre cele mai fresh colaborări de anul acesta. Roxen a făcut echipă cu Nane, iar piesa lor, ”Strada ta” sună foarte bine. I-ai dat play?

“În urmă cu un an am primit vestea că urmează să am o sesiune cu Nane și chiar vreau să spun că am fost foarte fericită că se va întâmpla asta. Sesiunea respectivă a fost un real succes, căci am reușit să ducem la bun sfârșit două piese. Nane este un om super profesionist, mi-a simțit frica pentru că eram la început de drum, a avut răbdare și am putut face treabă ca o echipă, împreună cu Alex Cotoi. M-am bucurat enorm de tare când am aflat că urmează să lansăm piesa.” a declarat Roxen.

„Cred că în ziua aia aveam în cap “I just called to say I love you”, de la Stevie Wonder. Nu am nicio idee de ce. Dar cred că de acolo mi-a venit ideea să scriu “Am trecut pe strada ta”. Având-o și pe Roxen în studio, mi-am dat seama că ar suna mult mai bine din gura ei refrenul. A fost fun și challenging să scriu atât pentru mine, cât și pentru ea, strofele fiind ca un fel de dialog. Și ea a cooperat și m-a ajutat cu câteva versuri”, a declarat Nane.

â