Lady Gaga nu ia pauză deloc. După ce a primit rolul principal în „House od Gucci”, artista a trecut acolo unde se simte cel mai bine, adică în spatele camerelor de filmat. Gaga a lansat „Hold my hand”, piesă pe care fanii o vor putea asculta și în filmul „Top Gun: Maverick”.

Faptul că Lady Gaga este foarte talentată, nu mai este un secret pentru nimeni. Acolo unde aceasta își pune numele, e imposibil să nu devină hit. Aceeași soartă s-ar putea să o aibă și piesa „Hold my hand” care va fi prezentă pe coloana sonoră a filmul „Top Gun: Maverick”.

Gaga lucrează de ani la această piesă și nu a fost deloc un proces ușor. Pelicula va fi și ea lansată în cinematografe pe 27 mai în Statele Unite ale Americii, urmând ca mai apoi să fie distribuită peste tot în lume. 

„Când am compus piesa asta pentru Top Gun: Maverick, nu am fost conștientă de toate substraturile pe care le va defini, de cele din inima filmului, din psihicul meu și ce se întâmplă acum în lume. Am lucrat la ea ani buni de zile, încercând să o perfecționez, să o fac a noastră.

Piesa asta este o scrisoare de dragoste pentru întreaga lume după o perioadă foarte grea. Mi-am dorit să ajungă la voi de atât de multă vreme. Sunt foarte bucuroasă că pot să o împart cu voi”, a scris Lady Gaga pe Twitter.