Shawn Mendes este un cavaler în adevăratul sens al cuvântului. Artistul a lăsat-o pe iubita lui, Camila Cabello să lanseze prima piesă, apoi a revenit el cu o colaborare numai bună de pus pe repeat. Artistul a colaborat cu Tainy și a lansat ”Summer of love”.

Nu știm dacă la Shawn Mendes de abia acum începe vara, dar știm sigur că piesa asta va fi hit! Shawn a petrecut multe ore în studioul de înregistrări și, perfecționist din fire, a vrut să se asigure că piesa lui va rupe toate topurile. Artistul a făcut echipă cu the one and only Tainy și au lansat ”Summer of love”.

Videoclipul a fost filmat în vacanța pe care artistul a avut-o în Palma De Mallorca. ”Sper ca această piesă să îi facă pe oameni să se simtă liberi, să uite de greutățile vieții chiar și pentru un moment. Inspirația mi-a venit în cele câteva luni în care am luat o pauză și m-am concentrat pe oamenii pe care îi iubesc. Partea mea preferată din tot procesul de creație a fost să petrec timp în studio cu Tainy. Să mă conectez cu el a fost o experiență specială, mai ales că este un artist incredibil și un producător minunat.”, a spus Shawn.