La șase luni de când a lansat ”Prinț și cerșetor”, Randi revine cu o piesă nouă. ”Etajul noi” este o melodie cu un sound ușor dance și cu un mesaj despre acel moment când te vrăjește o fată atât de tare încât nu te mai gândești la altceva decât la ea. 

Randi le-a dat indicii fanilor lui în ultimele săptămâni că le pregătește ceva. Artistul a lucrat cu Edward Sanda la compoziția piesei și a lansat o melodie care sună ușor diferit față de piesele cu care Randi își obișnuise fanii. Randi a colaborat cu Sickotoy în urmă cu câteva luni, iar piesa ”Dancing to forget it” a fost foarte bine primită de fanii lor. Acest lucru l-a inspirat, probabil, pe Randi, să abordeze un sound dance pentru melodia pe care a lansat-o acum.

”Etajul noi” are parte și de un videoclip foarte sugestiv, iar jocurile de lumini și umbre se completează perfect cu piesa. Să nu mai vorbim despre protagonista din clip, domnișoara despre care Randi cântă și pe care vrea să o invite la ”Etajul noi” este extrem de atrăgătoare, iar mișcările ei de dans nu au cum să te lase indiferent. 

Dă un play și spune-ne cum ți se pare melodia!