Alex Velea a revenit la stilul muzical care l-a consacrat și a lansat o piesă nouă. Artistul a pus pauză, deocamdată, la trapanele și a lansat ”Roca Roca”, o melodie de vară care le-a adus aminte fanilor lui de hiturile de acum câțiva ani.

Alex Velea face ce face și își surprinde fanii cu o piesă nouă. Când părea că și-a găsit stilul muzical și că nu va mai lansa decât trapanele de acum încolo, Velea demonstrează că este un artist complet și că poate cânta orice vrea, atunci când vrea. Iar ”Roca Roca” este pariul lui muzical pentru vara aceasta. Melodia are un vibe perfect pentru vară, iar videoclipul este filmat în același ton. 

Imagine de colecție. Cum arătau Smiley, Alex Velea și Speak, pe vremea când visau la ”Cai verzi pe pereți”

Revenirea la stilul muzical care l-a consacrat a fost pe placul fanilor lui, iar comentariile pe care le-a primit la videoclip vorbesc de la sine. ”Dacă mai aveai ceva de demonstrat, cu siguranță acum ai făcut-o”, ”Calitatea aceea monstru a revenit” sau ”În sfârșit, Alex Velea pe care îl știam!” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor la noua piesă a lui frătziwear. 

Velea a avut un an excelent din punct de vedere muzical și a rupt în două YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat, în colaborare cu diverși artiști. Deși mulți l-au criticat pentru stilul muzical ales în ultima vreme, trapanelele au foarte mulți adepți, iar acest lucru s-a văzut în numărul de vizualizări. Acum, Alex Velea le-a ascultat dorința celor care i-au cerut să revină la stilul care l-a consacrat și a lansat ”Roca Roca”. Sună bine?