Alex Velea își surprinde fanii din nou. Tocmai când toată lumea credea că artistul se va ține de acum încolo doar de treaba cu trapanelele, Alex demonstrează că este un artist complet și jonglează cu ușurință cu stilurile muzicale.

Alex Velea poate cânta orice, la orice oră. Artistul a revenit la stilul muzical care l-a consacrat și a lansat ”Balerina”. Fanii sunt foarte încântați de mișcarea pe care a făcut-o artistul, iar asta se vede în secțiunea de comentarii de pe Youtube. ”Dacă mai aveai ceva de demonstrat, cu siguranță acum ai făcut-o”, ”Calitatea aceea monstru a revenit” sau ”În sfârșit, Alex Velea pe care îl știam!” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor la noua piesă a lui frătziwear. 

Alex Velea nu se poate plânge deloc. Anul acesta i-a mers foarte bine pe plan muzical, iar piesele lui au adunat milioane de vizualizări. Deși mulți l-au criticat pentru stilul muzical ales în ultima vreme, trapanelele au foarte mulți adepți, iar acest lucru s-a văzut în numărul de vizualizări. Acum, Alex Velea le-a ascultat dorința celor care i-au cerut să revină la stilul care l-a consacrat și a lansat ”Balerina”. Sună bine?