Anul acesta, Pink are multe surprize pentru fanii ei și deja a dezvăluit-o pe prima. Artista a lansat ”All I know so far”, piesă care vine la pachet cu un videoclip super cool.

Lui Pink i-au lipsit concertele și întâlnirile cu fanii, dar a găsit metoda perfectă pentru a păstra legătura cu ei. Pe lângă social media, Pink a lansat videoclip nou pentru ”All I know so far”, piesă ce va face parte de pe coloana documentarului pe care îl va lansa pe 21 mai pe Amazon Prime. ”All I Know So Far: Setlist” va fi un proiect special pentru Pink, mai ales că va cuprinde momente live din turneul pe care artista l-a susținut în 2019.

”Această piesă a fost scrisă ca o scrisoare pentru fiica mea. Am lucrat pentru acest clip cu Dave, alături de care am filmat și primul meu videoclip, în urmă cu 22 de ani. Deci, este un moment special care închide cercul.”, a scris Pink pe contul de Youtube.

La începutul anului, Pink și fetița ei, Willow Sage au cucerit TikTok-ul. Momentul a fost extrem de apreciat în online, iar asta a convins-o pe Pink că ar fi cazul să lanseze o variantă oficială pentru ”Cover me in sunshine”. Piesa are acum videoclip care conține cadre adorabile cu Pink și Willow, dar asta nu e tot. Piesa a mers atât de bine încât a ajuns în Billboard Chart 200.