Harry Styles este pe val mai mult ca niciodată. Artistul se află în plină promovare a albumului „Harry’s House” pe care îl cântă cu mare drag în turneul lui mondial. Chiar dacă este pe scenă, Harry nu a uitat nici de fanii de acasă și, tocmai de aceea, a lansat un nou videoclip. 

Harry Styles a lansat primul său album solo în 2017, el purtându-i numele, apoi în 2019 ne-a oferit “Fine Line”. De această dată a profitat de perioada pandemică şi de emoţii intense pentru a crea 13 piese noi, care fac parte de pe albumul Harry’s House”. Pentru a îşi promova discul Harry a început să plaseze diferite reclame misterioase în ziare din toată lumea. A fost înfiinţat şi un website “You Are Home”, tot cu rol de teaser.

Acum, la mai bine de două luni de la lansarea albumului, Harry a revenit cu videoclipul pentru piesa „Late Night Talking”. Artistul a lucrat cu aceeași echipă alături de care a filmat și „Watermelon Sugar”, iar cei din online cred că înțelesul piesei, dar și al videoclipului este mult mai deep. 

Înainte de „Late night talking”, Harry a lansat „As it was”, piesă care a stat 9 săptămâni pe locul 1 în Billboard Hot 100.