Harry Styles este pe val mai mult ca niciodată. Artistul a revenit cu piesă nouă în urmă cu o lună, iar acum a lansat unul dintre cele mai așteptate albume ale anului, „Harry's House”.

Harry Styles a lansat primul său album solo în 2017, el purtându-i numele, apoi în 2019 ne-a oferit "Fine Line". De această dată a profitat de perioada pandemică şi de emoții intense pentru a crea 13 piese noi, care fac parte de pe albumul Harry's House". Pentru a îşi promova discul Harry a început să plaseze diferite reclame misterioase în ziare din toată lumea. A fost înființat şi un website "You Are Home", tot cu rol de teaser.

Harry Styles a fost mereu în centrul atenției și nu de puține ori s-au ridicat semne de întrebare cu privire la orientarea lui sexuală. Multă lume își amintește pictorialul pe care acesta l-a făcut purtând fustă, iar de acolo până la un întreg val de critici a mai fost un singur pas. 

De doi ani, Harry are o relație superbă cu actrița Olivia Wilde. Cei doi nu vorbesc prea des despre asta, ci preferă să se bucure de intimitate. Totuși, artistul a mai fost zărit în compania Oliviei, dar se pare că nu a fost suficient pentru gurile rele care i-au pus etichete greșite de fiecare dată. Acum, Harry a simțit că este momentul perfect să îi lămurească pe toți și speră să nu se mai confrunte cu astfel de situații neplăcute. 

„Pentru multă vreme, am simțit că unicul lucru care este al meu este sexul. M-am simțit foarte rușinat de treaba asta, rușinat de ideea că oamenii știu că fac sex și mai ales cu cine. Ccred că am ajuns într-un punct unde mi-am zis - de ce mă simt rușinat?