În timp ce pregătirile de nuntă erau în toi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au făcut timp să înregistreze o piesă împreună. Și ce piesă! Cei doi au pus pe muzică declarațiile de dragoste, iar ”Cel puțin o veșnicie” este ca o promisiune că vor îmbătrâni unul alături de celălalt. 

Din dragoste se nasc cele mai frumoase melodii, iar Cleopatra și Edward știu cel mai bine acest lucru. Cei doi îndrăgostiți au anunțat recent că își vor uni destinele luna aceasta, dar înainte de marele eveniment, au filmat un videoclip împreună. ”Cel puțin o veșnicie” este cadoul lor pentru fanii care îi urmăresc, dar poate fi considerat și un cadou pe care și l-au făcut unul altuia. Piesa sună ca o promisiune că se vor iubi până la sfârșitul vieții, iar muzica și versurile sunt semnate de Cleopatra și de Edward. 

Videoclipul spune chiar povestea lor de dragoste, cum s-au cunoscut la studio și cum au ajuns să formeze un cuplu. În câteva cadre apare și tatăl Cleopatrei, Pavel Stratan, care lăcrimează de emoție când își vede fiica atât de îndrăgostită și fericită. Nu lipsește nici momentul în care Edward a îngenunchiat și și-a cerut iubita de soție. Dar de departe punctul culminant îl reprezintă momentul în care Cleopatra a îmbrăcat rochia de mireasă. Edward a purtat și el un costum elegant și s-au lăsat filmați în ipostaze pline de romantism, la apus, pe malul unui lac. Mulți dintre fanii lor s-au întrebat dacă cei doi s-au îmbrăcat în ținute de nuntă doar pentru filmare sau au făcut deja pasul cel mare, în secret.