Îți era dor de o piesă în limba spaniolă de la Christina Aguilera? Artista și-a unit forțele cu Becky G, Nicki Nicole și Nathy Peluso și au lansat împreună o melodie cu vibe latino. Piesa va face parte de pe primul album în limba spaniolă pe care îl lansează Aguilera după anul 2000.

Christina Aguilera a schimbat stilul, dar și coafura. S-a vopsit roșcat pentru cel mai nou videoclip pe care l-a lansat și cu care își promovează cel de-al nouălea album de studio. La cei 40 de ani, Aguilera le-a adus aminte fanilor ei de perioada de glorie, de la începutul anilor 2000, când avea același look. Artista s-a reinventat și pe plan muzical și a revenit cu o melodie în limba spaniolă. ”Pa Mis Muchachas” este o colaborare cu Becky G, Nicki Nicole și Nathy Peluso. 

Aguilera a profitat de timpul petrecut în pandemie pentru a face o schimbare pe plan muzical și a revenit la stilul latino. Au trecut mai bine de 20 de ani de când artista a lansat primul ei album în limba spaniolă, ”Mi Reflejo”. Acum se pare că îl pregătește pe al doilea, iar ”Pa Mis Muchachas” este prima piesă pe care o promovează. Sună bine?