Selena Gomez nu poate fi oprită de nimeni și de nimic. Nici măcar de pandemie. După ce a lansat ”Rare” la începutul lui 2020, acum, artista întâmpină primăvara cu un alt album, de data aceasta în limba spaniolă.

Selena Gomez tocmai ce a început o nouă etapă pe plan profesional și, chiar dacă a anunțat că are de gâbd să se retragă din muzică, fanii se pot bucura momentan de piese noi din partea ei. Artista a dat limba engleză la o parte și a decis să își exprime gândurile și sentimentele în limba spaniolă. Selena a lansat primul EP din cariera ei în totalitate în spaniolă. La începutul anului, artista le-a oferit o parte din surpriză fanilor și a lansat piesele ”De una vez” și ”Baila conmigo”.

”De una vez”, prima piesă de pe album s-a bucurat de un adevărat succes și a înregistrat în prima săptămână 60 de milioane de vizualizări pe toate platformele de streaming. Selena lucrează de ani buni la acest proiect, iar acum a simțit că este momentul perfect pentru a-l oferi fanilor. ”REVELACIÓN, primul meu EP în limba spaniola va fi disponibil din 12 martie. Îl puteți pre-comanda începând cu 29 ianuarie.”, a scris Selena pe Instagram.

Piesele de pe album au fost anunțate pe Instagram de către artistă și sunt 7 la număr. Fanii pot asculta ”De una vez”, ”Buscando amor”, ”Baila conmigo”, ”Damelo to”, ”Vicio”, ”Adio” și colaborarea cu DJ Snake pentru ”Selfish love”.