Long time no song from Ruby! Rubina a revenit cu o piesă fresh, iar așteptarea fanilor a meritat. Artista a lansat ”Te sun yo”, piesă ce marchează o nouă etapă în cariera ei.

”Odată cu «Te Sun Yo» lansez un nou concept muzical și sunt multe de pus la punct pentru etapa asta nouă pe care o pregătesc. Single-ul acesta este cel mai bun preview pentru ceea ce urmează ca direcție muzicală. Am mai jonglat cu rap-ul pe multe piese, pentru mine este o zonă în care mă simt ca acasă și de data asta, tot ceea ce pregătesc de acum încolo va avea un touch urban și foarte personal. Va fi un material cu totul special, croit pentru mine special și în care mă implic trup și suflet", povestește artista.

Piesa a fost compusă de Connect-R și i se potrivește mănusă artistei. Ruby a ținut să le mulțumească tuturor și pe Instagram. ”Connect-R îți mulțumesc că ai pus atât de mult suflet!✨ A ieșit din sufletul tău, pe sufletul meu!💞 Sunt foarte fericită, entuziasmată și recunoscătoare!❤️ My team baaad&hood! Ne-a ieșit ditai clipul, băi!🔥”