It's here! Cel mai controversat artist al momentului a lansat, în sfârșit, albumul mult așteptat. ”Montero” este primul material discografic din cariera rapper-ului american și a avut parte de o promovare cel puțin originală. 

În ultimele săptămâni, Lil Nas X a generat discuții aprinse pe internet, din cauza modului în care a ales să își promoveze albumul. Artistul a făcut o ședință foto în care apărea cu burtă, ca și cum ar fi fost însărcinat, iar imaginile au împărțit în două internetul. Fanii lui sunt obișnuiți cu stilul nonconformist al artistului, iar cei care nu îl știau, cu siguranță au aflat despre existența lui acum. 

Albumul ”Montero” conține colaborări cu artiști precum Miley Cyrus, Doja Cat, Megan Thee Stallion și Elton John, iar piesele au apărut deja pe internet. Odată cu lansarea albumului, Lil Nas X a publicat și un nou videoclip, prima piesă pe care a ales să o promoveze cu vizual fiind ”That's What I Want”. Rapper-ul a publicat pe canalul lui de YouTube și un filmuleț dintr-un salon de spital, iar titlul - ”Lil Nas X Gives Birth” - nu mai are nevoie de nicio explicație suplimentară. 

Așa sună piesele de pe primul album al lui Lil Nas X: