În timp ce ”In Da Getto” încă este pe val, J Balvin și-a unit forțele cu o artistă de origine dominicană și au lansat împreună ”Perra”. Piesa face parte de pe cel de-al cincilea album de studio al lui Balvin, ”Jose”, care urmează să fie lansat în câteva zile. 

J Balvin a lucrat intens la muzică nouă în ultima perioadă și a pregătit un album nou. Artistul nu a neglijat deloc cariera, în ciuda faptului că a devenit tătic recent și a petrecut mult timp alături de iubita lui și bebelușul lor. Albumul ”Jose”, al cincilea din cariera lui Balvin, este unul foarte promițător și apare pe piață pe 10 septembrie, dar este disponibil deja pentru precomandă. 

Balvin a fost pe val în 2021 și a lansat piese pe bandă rulantă. ”Que Mas Pues”, ”In Da Getto” sau ”Otra Noche Sin Ti” au ajuns imediat la inimile fanilor. Vestea că urmează să apară și un album și faptul că J Balvin îl promovează printr-un turneu i-a entuziasmat și mai tare pe admiratorii lui. Unde mai pui că artistul columbian a făcut echipă recent și cu cei de la Fortnite și va apărea în Icon Series. Pasionații de joc vor putea achiziționa un outfit și un emote special concepute pentru skin-ul artistului din joc. 

Până una-alta, așa arată cel mai nou videoclip al lui: