Adolescenta fenomen care are mii de fani atât din țară cât și strinătate revine cu o nouă piesă și un nou videoclip. Este vorba de Iuliana Beregoi care a lansat videoclipul piesei „Gucci și Prada” la care a filmat și un videoclip plin de culoare.

După ce săptămâna trecută a apărut în videoclipul piesei surorii ei Ana Beregoi, Iuliana lansează o piesă nouă însoțită de un videoclip plin de culoare filmat alături de o echipa mare. Piesa se numește „Gucci și Pradă” despre care artista a declarat următoarele: „Eu chiar cred că dincolo de branduri, bani și lucruri materiale, contează cel mai mult oamenii, iubirea, prietenia și încrederea. Suntem o generație frumoasă și trebuie să ne iubim așa cum suntem, să avem increrere în noi și să luptăm pentru visurile noastre. Asta e mesajul pe care vreau să-l transmit prin piesa mea fanilor dar și celor care mă descoperă acum”, spune ea. 

Piesa a fost produsă în studioul Mixon Music din București, iar clipul a fost filmat în Chișinău. Partea muzicală le aparține lui Cătălin Dascălu și Alexandra Ruge și tot ei și-au pus semnătura și pe text. Producția piesei a fost realizată de Evangelos Siakas, Alin Radu și Cătălin Dascălu, acesta din urmă ocupându-se și de regie & imagine. De video edit s-a ocupat Steezul, iar dansatorii au fost de la Black & White Dance Center Chișinău.