INNA nu ia deloc pauza. Artista a lansat acum o luna piesele ”Cool me down” alături de DJ-ul Gromee și ”Oh my god”, iar acum a venit ”Maza”, cel mai fresh videoclip.

INNA face ce face și își surprinde din nou fanii. Artista a petrecut multe ore în studioul de înregistrări și scoate pe rând așii din mânecă. Iubita lui Deliric a lansat ”Maza”, piesă ce face parte de pe albumul ”Heartbreaker”. De muzică și versuri s-au ocupat INNA, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alexandru Cotoi (SICKOTOY), David Ciente, Luisa Luca (Minelli), iar rezultatul merită multe like-uri.

Piesele Innei ajung în topurile Shazam înainte de lansarea oficială, iar asta confirmă că fanii o susțin și îi apreciază munca. Artista a lansat anul trecut albumul ”Heartbreaker” și prima piesa care s-a bucurat de videoclip a fost ”Flashback”. În doar o lună, videoclipul a adunat 12 milioane de vizualizări, iar asta cu siguranță a contribuit la cel mai recent record bifat de iubita lui Deliric.

INNA a devenit cea de-a treia artistă din Europa care se poate lăuda cu cele mai multe videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizări și asta nu e tot. INNA este cea de-a patra cea mai ascultată artistă la nivelul continentului, fiind depășită doar de Adele și de Dua Lipa care au 13, respectiv 14 videoclipuri cu peste 100 de milioane.