florianrus a revenit cu o nouă surpriză pentru fani. Artistul a lansat piesa ”Pură ficțiune” care vine la pachet cu un videoclip fresh.

florianrus nu duce lipsă de inspirație. Artistul ne-a demonstrat că perioada de izolare a fost foarte benefică pentru el și a compus multe piese. Florian a scos din raftul de creații piesa ”Pură ficțiune”.

”Pură ficțiune” este scrisă de Florian Rus și Bogdan Todor, iar muzica poartă semnătura Florian Rus, Bogdan Todor și Costel Dominteanu.

Florian este unul dintre cei mai în tari compozitori din industria muzicală, numele lui apărând în creditele celor mai importanți artiști din România: Andra, Alina Eremia, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă, Mira, Delia, Adda, Shift, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Lidia Buble și Marius Moga. A debutat că artist solo în urmă odată cu piesa “Cat încă ne iubim”, urmată la scurt timp de “Cel mai lung drum”, însă cel mai mare succes l-a cunoscut odată cu lansarea “Strazile din Bucuresti” alături de MIRA, piesă ce a ajuns în 24h de la lansare pe locul 1 în Trending. 

Dă-i play!