La patru ani de când au colaborat pentru prima dată, Lora și F. Charm și-au unit din nou vocile și au lansat o piesă împreună. ”Perfect defect” are parte și de videoclip și a intrat deja în Trending pe YouTube. 

F. Charm și Lora au intrat în studio pentru prima dată în 2017, când au lansat ”De ce mă mai cauți?”, o piesă care s-a bucurat de multă popularitate la vremea respectivă, deși nu a avut parte de videoclip. Acum, cei doi s-au întâlnit din nou și au lansat ”Perfect defect”, o piesă sensibilă, cu mesaj, compusă de F. Charm. Cei doi artiști au lăsat melodia să vorbească și au filmat un videoclip extrem de simplu, în care stau față în față și pare că poartă un dialog prin versuri. 

Melodia face parte de pe albumul ”Pheonix”, al lui F. Charm și i-a cucerit pe cei care au auzit-o. Videoclipul este pe poziția 27 în Trending deja, la câteva ore de când a fost lansată. Lora a mizat pe colaborări anul acesta, iar featuring-ul cu F. Charm vine după o piesă lansată împreună cu băieții de la Bere Gratis și una cu Marius Moga. Artista s-a concentrat și asupra altor proiecte și a jucat recent într-un film de comedie. Lora a intrat în pielea unei mirese care fuge de la propria nuntă și și-a petrecut ultima perioadă într-un turneu de promovare a filmului. 

Așa sună piesa pe care a lansat-o alături de F. Charm: