Ed Sheeran își promovează intens albumul pe care urmează să îl lanseze în luna octombrie și a lansat un videoclip nou. ”Shivers” este piesa pentru care a filmat clip și despre a cărei lansare a dat indicii în ultima perioadă. 

Ed Sheeran a profitat de timpul petrecut în lockdown pentru a lucra la un nou album. ”Equals” apare pe piață la finalul lunii octombrie, dar până atunci, fanii artistului se pot bucura deja de câteva dintre piesele noi. Cântărețul britanic, care tocmai a fost desemnat de către revista GQ bărbatul anului în muzică, a lansat cel de-al doilea videoclip din 2021. După ”Bad Habits”, lansat în luna iunie, ”Shivers” este a doua piesă de pe album pe care o promovează cu un videoclip.

#Storytime. Ed Sheeran a suferit de bullying și a dormit pe străzi înainte să fie celebru. Cum l-a ajutat muzica lui Eminem?

Artistul este într-o perioadă foarte creativă și colorată a vieții lui, iar acest lucru se vede și în videoclipuri. Pentru ”Shivers” a lucrat, în mare parte, cu aceeași echipă de producție de la ”Bad Habits”, iar vizualul e cel puțin la fel de original și de intrigant. 

”Bad Habits” se bucură de aproape 150 de milioane de vizualizări pe YouTube, în timp ce piesa a cucerit playlist-urile în multe țări din lume. Unde mai pui că a fost mult timp cea mai căutată melodie pe Shazam, la nivel mondial?! Cum sună ”Shivers”? Are șanse să depășească succesul lui ”Bad Habits”?